Житен режим февруари 2014 – получаване на Дар-Лимец

Limec

Limec

Здравейте, приятели 🙂

Наближава февруари месец, когато след есенно-„зимните“ месеци бихме могли да се изчистим от натрупани замърсявания и да обновим клетките и органите си с нова Сила и жизнена енергия. Ако приложим житения режим за повдигане и развиване на тялото и духа ни, ще засияем още по-силно, ще усетим силата на житените зрънца, ще осъзнаем колко по-осъзнати, разумни, благи, щастливи, изпълнени с чиста Любов можем да бъдем. И ако поддържаме съзнанието си в будно състояние, работим съзнателно върху себе си и се стремим към чистота на всички нива, то това състояние, с което бихме могли да бъдем обляни по време на житен режим, можем да го поддържаме и през останалото време на светлия си път из училището на Живота.

Лимецът е свещено зърно, а ако бъде дарено, то силата му се увеличава още повече. Той съдържа важни хранителни вещества като калий, калций, магнезий, фосфор, органичен манган, селен, бета-каротин, есенциални мастни киселини, В комплекс и др., а също така съдържа и изключително малко количество и лесен за обработка глутен.

Limec

Може да се включите в колективен житен режим, чиято дата е 17.02.2014 год. По този начин енергията на режима и постигнатото ще бъдат още по-големи, тъй като колективността е велика сила.

Ако желаете да получите Дар-лимец, който е сят на ръка на различни чисти места из България – Рила, Родопа, Пирин, Стара планина и др., част от него е събиран на ръка – клас по клас, то е необходимо да се запишете в коментарите на сайта към статия „Житни постове“ в сайта Благо-даря, а не тук в сайта Alfiola. Там напишете вашето име, телефон и град, в който живеете. Тези данни са важни, тъй като във всеки град ще има доброволци, на които ще бъдат изпратени пликчетата и списък с желаещите, така че е необходимо да знаем броя на желаещите предварително, за да знаем какво количество пликчета е нужно да изпратим в различните градове.

Limec

Важно е да се запишете до 01.02, защото лимецът, с който разполагаме ще го изчистим преди режима, за да може зрънцата да са възможно най-живи, а след това ще го разпределим в зависимост от броя на записалите се хора, така че количеството за един човек вероятно ще бъде към 300-500 гр. Това не е никак малко, като се има в предвид начина, по който е сят, на какви места, а също така и защото е свързан с даряване. Ако все пак прецените, че полученото количетсво ще ви е малко, то може да си купите допълнително лимец от някой магазин за здраволсовно хранене и да смесите зрънцата.

Бъдете разумни при записването и не се записвайте няколко пъти с цел получаване на по-голямо количество от необходимото, защото това ще означава, че ще има ощетяване на други хора, които биха желали да се обновят или да се лекуват със зрънцата лимец. Така че бъдете разумни и осъзнати в действията си 🙂

Инициативата по даряването на лимец се осъществява от доброволци и не е обзързана с купуване/продаване на лимец, а само с даряване.

 

Моля, преди да се запишете в коментарите да прочетете цялата статията в сайта.
От текста ще ви стане по-ясна идеята за Дар-Лимеца и ще получите допълнителна информация, която не е написана в този материал.

Limec

 

Може да прочетете и за прилагането и значението на самия режим в този материал – http://blago-daria.com/

 

 

Благо+дарим ви, мили светли същества 🙂

 

ВАЖНО!!!

Записването за дар-лимец не се прави тук под тази статия, а под статията „Житни постове“ на сайта Благо-даря 🙂

Dar Znanie :)
Новини

„Изпълване със Сила и Живот чрез прилагане на знания от Природата и физиологията на човешкото тяло“ (Семинар)

„Изпълване със Сила и Живот чрез прилагане на знания от Природата и физиологията на човешкото тяло“ (Семинар)     Привет, приятели 🙂   Имаме радостта да ви поканим на два лекционно-практически дни, отнасящи се до човешкото физическо и духовно здраве и себепознание. Дати и часове: 07 март – 17:45 – 20:30 ч  и  08 март […]

Прочети още »
"Prenatalno vuzpitanie"
Новини

„Проява на Волята“ – 08.02.2014 год. – „Моделиране на себе си”

„Проява на Волята“   Арт-сесии „Моделиране на себе си”   изкуство за вътрешен баланс, себепознание и разкриване на творческия потенциал чрез работа с глина, бои, моливи и други материали     На 8-ми февруари, събота от 13:00 до 16:00 часа предстои провеждането на занятие от цикъла от седем Арт-сесии, посветени на изследване на темите на […]

Прочети още »
"Modelirane na sebe si"
Новини

Арт-сесии „Моделиране на себе си“ през 2014 год., София

„МОДЕЛИРАНЕ НА СЕБЕ СИ“   ЦИКЪЛ ОТ 7 АРТ-СЕСИИ ЗА ПОСТИГАНЕ НА БАЛАНС, СЕБЕПОЗНАНИЕ И РАЗКРИВАНЕ НА ВЪТРЕШНИЯ ПОТЕНЦИАЛ ЧРЕЗ РАБОТА С ГЛИНА, БОИ, МОЛИВИ, ПАСТЕЛИ И ДРУГИ МАТЕРИАЛИ 26 ОКТОМВРИ, 2013 – ЮНИ, 2014 г.     ПРЕДСТАВЯНЕ Арт-сесиите „Моделиране на себе си” си поставят две основни задачи: – терапевтична – освобождаване на определени […]

Прочети още »